Ευχαριστήρια για το 1ο Διασυλλογικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ Φοιτητών ΔΠΘ Αλεξανδρούπολης

  Αρχικά να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας : ΑΡΣΙΣ Αλεξανδρούπολη, ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, Νομαρχιακός σύλλογος Α.ΜΕ.Α. ν.Έβρου, Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Αλεξανδρούπολης, Κοτινος Αμεα, Παιδικό Χωριό SOS Θράκης, Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Θράκης (Σ.Ε.Α.Θ), Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης. Ξεκίνησε μία συνεργασία που ελπίζουμε να έχει μέλλον, όπως ελπίζουμε και ότι η επαφή με τους φοιτητές θα τους τροφοδοτήσει με εθελοντές και θα προωθήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους στόχους και τα μηνύματά τους. 

  Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φοιτητές οι οποίοι προσήλθαν και παρακολούθησαν το φεστιβάλ, καθώς και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου, που μας στήριξαν: ThrakiNet, Delta τηλεόραση, αντι-τύπος, e-evros, Gatzoli, faros24, και ιδιαίτερα την Εφημερίδα Γνώμη και τον Γιώργο Πανταζίδη. Τα ραδιόφωνα: Maximum Maximumfm και Polis 102,6 Alexandroupolis, τον Δημήτρης Κολιός και τηνKaterina Stogidou αντίστοιχα. Επίσης, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφερε και όλους όσους αφανώς βοήθησαν και στήριξαν την προσπάθειά μας.

  Όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατά, χωρίς τη βοήθεια, την έμπρακτη συμπαράσταση και συμμετοχή της κ. Marianna Paulidou, που εκτός από την υποστήριξη, την προώθηση, και τον συντονισμό του φεστιβάλ, για τον προσωπικό χρόνο που κατέβαλε και την στήριξη στις προσπάθειες των φοιτητών για πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις, Η κα Παυλίδου δραστηριοποιείται και στον χώρο της φοιτητικής ραδιοφωνίας τους τελευταίους 4 μήνες, με την εκπομπή της Ονειρα σε δράση, εκπομπή της Ραδιοφωνικής ομάδας φοιτητών Αλεξανδρούπολης.

  Η Ραδιοφωνική ομάδα φοιτητών Αλεξανδρούπολης και η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ την ευχαριστεί δημόσια!
Το φεστιβάλ μας ελπίζουμε να γίνει θεσμός.
Παρακάτω, μπορείτε να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις:

  Συνέντευξη στο ThrakiNet πριν και μετά το φεστιβάλ:
https://www.youtube.com/watch?v=oSHtRZRXicU
https://www.youtube.com/watch?v=I4hOpFrY59w
  Συνέντευξη (του κ. Κώστα Ευθυμιάδη) στο Delta Magazino πριν το φεστιβάλ:
http://v4.deltatv.gr/index.php…
  Άρθρο στο e-evros.gr πριν το φεστιβάλ:
http://www.e-evros.gr/…/to-1o-diasyllogiko-politi…/post30048
  Άρθρο στο Faros-24.gr πριν το φεστιβάλ:
http://faros-24.gr/…/%CF%84%CE%BF-1%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%…/
  Άρθρο στο Gatzoli πριν το φεστιβάλ:
http://www.gatzoli.gr/…/%CF%84%CE%BF-1%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%…/

Comments

Popular Posts